Over Agatha

Mijn naam is Agatha Visser. Ik woon met mijn partner in Noordlaren (Groningen).
In 2002 kwam ik in aanraking met Reiki. Ofschoon ik er van gehoord had, was ik nu in de gelegenheid om het te ervaren. Ik vind het heerlijk om Reiki te ontvangen en om te geven. De eenvoud dat de energie via je handen doorgegeven kan worden, spreekt mij erg aan.

In april 2009 ben ik ingewijd tot Reikimaster. Ik ben ingewijd volgens het Usui systeem van natuurlijk genezen.   Het Reikimasterschap ervaar ik als een stap naar extra innerlijke verdieping. Door Reiki kom ik dichter bij mezelf, bij mijn gevoel en leer ik daar verantwoordelijkheid voor te nemen. Ik zie het als een groot voorrecht om Reikicursussen te mogen geven waardoor steeds meer mensen door Reiki geraakt worden en er zelf mee aan de slag kunnen. Voor een ieder werkt het op een eigen manier, afhankelijk van wat bij iemand past.
In 2010 kwam ik in aanraking met Reconnective Healing. Ik heb toen ook het boek gelezen van Dr. Eric Pearl: “De Reconnectie, heel anderen, heel jezelf”. In oktober 2010 ben ik ingewijd, wat mij in staat stelt Reconnective Healing te geven aan anderen. Al ruim achttien jaar doe ik aan meditatie. Sinds mijn 21e jaar heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van innerlijke verdieping en zelfontplooiing. De levenslessen houden natuurlijk nooit op, zolang ik leef.