Reconnective Healing

Reconnective Healing is ontdekt door Dr. Eric Pearl, een Amerikaanse arts en chiropractor.

Reconnective Healing brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum.  Het  is vaak een levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden die kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau. 

Eric Pearl zegt hierover: “Als je geluk hebt, ontvang je de healing waar je op hoopte. Als je echt geluk hebt ontvang je een healing die je in je stoutste dromen niet verwacht had, een healing die het Universum speciaal voor jou in gedachte had.

Bij Reconnective Healing lig je op je rug op de massagetafel met je kleren aan. Ik beweeg mijn handen boven je lichaam en raak je fysiek niet aan. Ieders ervaring met Reconnective Healing is uniek. Er gebeurt dat wat nodig is. Healingen komen in allerlei soorten. De beste manier om een healing toe te laten is om zo ontvankelijk mogelijk te zijn.

Behandelingen met Reconnective Healing Een behandeling duurt ongeveer een uur en kost € 50.

Combinatie behandeling Reiki en Reconnective Healing Een gecombineerde behandeling met Reiki en Reconnective Healing duurt ongeveer een uur en kost € 50.

Alle behandelingen worden gegeven in Noordlaren, Achter de Hoven 10. Voor alle behandelingen geldt: Betaling contant of overgemaakt voor aanvang van het consult  op rekeningnummer NL96TRIO0784688443 Ten name van Agatha Visser, Noordlaren. Zou je meer willen lezen over Reconnective Healing of The  Reconnection dan kan je kijken op http://www.thereconnection.nl Zie ook het boek wat Dr. Eric Pearl hierover geschreven heeft: “De Reconnectie, heel anderen, heel jezelf”.